Hungarian Leonberger Team

2013.01.04 00:00

A leonbergi fajtamentésével egy barátokból alakult lelkes csapat, a Hungarian Leonberger Team foglalkozik. Saját szavaikkal mutatnám be őket:

"Örülünk, hogy benéztél hozzánk! Itt lelkes Leonbergi barátokra találsz, akik elkötelezett hívei a fajtának. Honlapunkon szeretnénk - egy kicsit rendhagyó módon - olyan széleskörű információval szolgálni a Leonbergiről, mely a fajta védelméül szolgálhat, hogy ezek a nemes ebek olyan családokba kerüljenek és élhessenek, ahol emberbarátai jól ismerik őt és igényeit, és olyan szeretettel övezzék, olyan gondoskodásban részesítsék őt, amit megérdemel.

E mellett, erőnkhöz mérten igyekszünk segíteni azokon a Leókon, akiknek nem adatott meg vagy elvesztették otthonukat. Segítünk újra szerető családba juttatni őket.

Leonbergis összejövetelek szervezésével célunk, hogy személyesen megismerkedjenek a hasonszőrű kutyabolondok, és bővülő csapatunk további információval szolgálhasson a honlapon keresztül minden érdeklődőnek, illetve további segítő kezekre leljünk a Leomentéshez."

 

A csapatról bővebb információ a honlapjukon olvasható: www.leonbergerteam.com/